Knjižnica Rog bogatejša za stensko poslikavo ilustratorja Matije Medveda

Announcements 9. 10. 2024
Knjiznica_Ilustracija_Vabilo

Otroški kotiček v Knjižnici Rog bo kmalu krasila stenska poslikava ilustratorja Matije Medveda. Pridružite se nam v sredo, 16. oktobra ob 10. uri v Knjižnici Rog.

Pred skoraj letom dni je v Centru Rog začela delovati nova enota Mestne knjižnice Ljubljana, ki je kmalu postala ena najbolj priljubljenih in obiskanih knjižnic v Ljubljani.

Ker v Center Rog prihajajo tudi naši najmlajši, smo jih povabili, da v družbi ilustratorja poslikavo v knjižnici pospremijo v življenje. Ilustrator in oblikovalec Matija Medved je navdih za stensko poslikavo knjižnice našel v užitku, ki ga ponuja branje knjig. Pomirjujoč motiv bralca v pokrajini bo mlade bralce zagotovo še bolj navdušil za popotovanja po književnih svetovih.

Izvedbo poslikave je podprla blagovna znamka HELIOS.

Zaveso bomo dokončno odstrli v sredo, 16. oktobra ob 10. uri v Knjižnici Rog (Center Rog, 1. nadstropje) in novo poslikavo pospremili v življenje.

Vabljeni!

See more

Paxia

studii_paxia_promo_2023

The Blue Voyager unmanned aerial vehicle is used for automated sampling of water sources and analysis of samples during flight. Behind the product is the startup Paxia, which consists of students Domen Trontelj, Tilen Šket and Rok Hladin...