Privolitev v obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na spletne novice Centra Rog se strinjate, da javni zavod Center Rog sme obdelovati vaše osebne podatke v skladu s spodaj navedenimi pogoji.

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali izključno za pošiljanje spletnih novic Centra Rog, ki vključujejo novice, promocije, posebne ponudbe, obvestila o dogodkih in druge informacije, ki se nanašajo na našo dejavnost in storitve.

S klikom na gumb "Naročite se na seznam" potrjujete, da želite prejemati spletne novice Centra Rog in se strinjate, da vam lahko javni zavod Center Rog pošilja e-poštna sporočila na vaš navedeni e-poštni naslov. Privolitev ostaja veljavna do vašega prostovoljne odjave od spletnih novic Centra Rog. Odjava je mogoča kadarkoli s klikom na povezavo za odjavo, ki je vključena v vsakem e-poštnem sporočilu, lahko pa nas tudi kontaktirate na info@center-rog.si. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z našo politiko zasebnosti, ki je dostopna na naši spletni strani.

Kot posameznik imate pravico zahtevati dostop, popravek, izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov. Za uveljavljanje svojih pravic nas kontaktirajte na info@center-rog.si. Privolitev lahko kadar koli prekličete in se od prejemanja spletnih novic Centra Rog odjavite tako, da kliknete povezavo za odjavo v e-poštnem sporočilu ali nas kontaktirate na info@center-rog.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.