Pridruži se ekipi mentorjev v lesarskem labu Centra Rog

Calls and Tenders 26. 6. 2024
Domen_Nan_14.12._fullres-236

V ekipo vabimo mentorje in mentorice, ki bi se naši ekipi pridružili kot strokovni mentorji oziroma mentorice v lesarskem labu.

V Centru Rog je na več kot 1.000 m2 devet proizvodnih laboratorijev oziroma delavnic. Kot mentorica ali mentor v lesarskem labu boš pri delu imel_a priložnost uporabljati najsodobnejšo opremo in napredne tehnologije od laserskih rezalnikov do CNC-strojev in varilnih postaj. Center Rog je raj za inoviranje in izumljanje!

Kako bo izgledal tvoj tipični delovni dan? V popoldanskem času boš naše uporabnike vodil_a in podpiral_a pri njihovem ustvarjanju na odprtih terminih. V večernih urah pa boš že lahko vodil_a usposabljanja za samostojno uporabo strojne opreme ali pa podpiral_a izvedbo različnih delavnic in tečajev.

Te zanima več? Preberi celoten poziv na spodnjih povezavah in se prijavi do 20. avgusta 2024. Se že veselimo, da te spoznamo.

Foto: Domen Nan

See more

Ejet 9X

Studio_ejet_slika1

EJET 9X je visokozmogljiv električni čoln, ki uvaja inovativne rešitve električne pogonske tehnike v navtični svet. Cilj podjetja EJET, katerega ustanovitelj je Žiga Jarc, je ustvariti okolju prijazen električni čoln, ki bo prispeval k z...