Pridruži se ekipi mentorjev v lesarskem labu Centra Rog

Razpisi in pozivi 26. 6. 2024
Domen_Nan_14.12._fullres-236

V ekipo vabimo mentorje in mentorice, ki bi se naši ekipi pridružili kot strokovni mentorji oziroma mentorice v lesarskem labu.

V Centru Rog je na več kot 1.000 m2 devet proizvodnih laboratorijev oziroma delavnic. Kot mentorica ali mentor v lesarskem labu boš pri delu imel_a priložnost uporabljati najsodobnejšo opremo in napredne tehnologije od laserskih rezalnikov do CNC-strojev in varilnih postaj. Center Rog je raj za inoviranje in izumljanje!

Kako bo izgledal tvoj tipični delovni dan? V popoldanskem času boš naše uporabnike vodil_a in podpiral_a pri njihovem ustvarjanju na odprtih terminih. V večernih urah pa boš že lahko vodil_a usposabljanja za samostojno uporabo strojne opreme ali pa podpiral_a izvedbo različnih delavnic in tečajev.

Te zanima več? Preberi celoten poziv na spodnjih povezavah in se prijavi do 20. avgusta 2024. Se že veselimo, da te spoznamo.

Foto: Domen Nan

Poglej še

Terra Panel

Studio_Bor Jarh_slika1

Terra panel je panel za pasivno uravnavanje vlage, ki služi tudi kot ambientalno svetilo. Njegova avtorja sta Bor in Daša, ljubitelja narave in oblikovanja, ki sta tekom svoje oblikovalske prakse ustvarila in se tudi preselila v svojo Ti...