Pridruži se ekipi mentorjev v lesarskem labu Centra Rog

Razpisi in pozivi 26. 6. 2024
Domen_Nan_14.12._fullres-236

V ekipo vabimo mentorje in mentorice, ki bi se naši ekipi pridružili kot strokovni mentorji oziroma mentorice v lesarskem labu.

V Centru Rog je na več kot 1.000 m2 devet proizvodnih laboratorijev oziroma delavnic. Kot mentorica ali mentor v lesarskem labu boš pri delu imel_a priložnost uporabljati najsodobnejšo opremo in napredne tehnologije od laserskih rezalnikov do CNC-strojev in varilnih postaj. Center Rog je raj za inoviranje in izumljanje!

Kako bo izgledal tvoj tipični delovni dan? V popoldanskem času boš naše uporabnike vodil_a in podpiral_a pri njihovem ustvarjanju na odprtih terminih. V večernih urah pa boš že lahko vodil_a usposabljanja za samostojno uporabo strojne opreme ali pa podpiral_a izvedbo različnih delavnic in tečajev.

Te zanima več? Preberi celoten poziv na spodnjih povezavah in se prijavi do 20. avgusta 2024. Se že veselimo, da te spoznamo.

Prijavni obrazec.

Dodatne informacije je mogoče dobiti vsak delovni dan med 10.00. in 12.00. uro na telefonski številki 01/3205611 ali preko elektronske pošte: nina.skrt@center-rog.si.

Foto: Domen Nan

Poglej še

Paličnjak

Studio_Društvo Visart_slika 2

Pohištvo Paličnjak temelji na ideji igrivega soustvarjanja - s pomočjo spletnega konfiguratorja uporabniki izbirajo modularne elemente in tako oblikujejo edinstvene kose pohištva. Sistem temelji na standardiziranih palicah in ploščah izd...