Oktobra v pop-up trgovini gostujeta MOSAICO by REPUA in NISA art & décor

Announcements 2. 10. 2024
20241001_113643

V pop-up trgovini na Petkovškovem nabrežju se oktobra predstavlja blagovna znamka masivnega pohištva MOSAICO by REPUA in dekorativni izdelki za dom NISA art & déco.

Blagovno znamko pohištva MOSAICO by REPUA je ustanovil Gašper Repovž. Njegovo pohištvo v sebi nosi zgodbo o ljubezni do izdelave in masivnega lesa. Drevo kot simbol življenja v sebi nosi modrost narave in zgodbe preteklih stoletij, ki mu človek s svojo ustvarjalnostjo in spretnostjo vdahne novo življenje. Iz sozvočja med človekom in naravo se tako rodi masivno pohištvo, ki s svojo lepoto in trajnostjo ostane za vedno.

Za blagovno znamko NISA stojita Nikoleta in Saša, ki ustvarjata abstraktne slike in odpadne steklenice predelujeta v unikatne dekorativne vaze. Pri svojem ustvarjanju uporabljata zemeljske pigmente, ki jih sami poiščeta v naravi. Njune slike na abstrakten način odražajo reliefne oblike, pokrajine, prizore in procese, ki se vseskozi odvijajo v naravi, odpadne steklenice pa svoje življenje nadaljujejo v novi podobi.

Pop-up trgovina bo odprta vse do 30. oktobra, od ponedeljka do petka, med 10. in 18. uro ter v soboto med 12. in 18. uro. Vhod v trgovino je s Petkovškovega nabrežja.

See more

Lufta

Studio_Lufta_logo slika

Lufta je inovativen in okolju prijazen stol, ki je napihljiv in ga lahko uporabljamo tako v notranjih kot tudi v zunanjih prostorih. Namenjen je vsem, ki v pohištvu iščejo trajnost in odgovornost do okolja. Zaradi svoje lahke in prenoslj...