Iščemo vodjo projektov za upravljanje skupnosti

Calls and Tenders 23. 9. 2024
230517_Delavnica_gline_Rok_Oblak_005

Pridruži se naši ekipi in pomagaj graditi skupnost Centra Rog.

V Centru Rog še posebej veliko pozornost posvečamo grajenju skupnosti. Vključevanje različnih občinstev oziroma družbena kohezivnost je eden od strateških stebrov Centra Rog, ki smo jih oblikovali na podlagi priporočil delovnih skupin s področij participatornega proračuna; vključevanja priseljenskih skupnosti ter družbene raznolikosti in enakosti spolov.

Iščemo novega sodelavca ali sodelavko, ki mu ni tuje vodenje projektov in bo skrbel_a za razvoj in upravljanje raznolike skupnosti Centra Rog, s poudarkom na vključevanju priseljenk_cev, prosilk_cev za azil in drugih sistemsko izključenih skupin, na povezovanju Centra Rog s sosedi, ki živijo v neposredni bližini, ustvarjanju varnega prostora za ženske in LGBTQA+ skupnosti ter upravljanju participatornega proračuna in s tem vključevanja članov_ic Centra Rog v glasovanje in druge oblike soodločanja.

Če vas veseli delo z ljudmi, ste dinamični in samoiniciativni, imate potrebne delovne izkušnje z vodenjem projektov in znanja na področju razvoja skupnosti in medkulturnega dialoga ter z nami delite vrednote vključevanja, sodelovanja, ustvarjalnosti, družbene koristnosti in dostopnosti, potem ste zagotovo prava oseba za našo ekipo.

Več informacij o zaposlitvi preberite na spodnjih povezavah.

Prijave zbiramo do 4. novembra 2024 na e-mail jobs@center-rog.si

Dodatne informacije o delovnem mestu je mogoče dobiti vsak delovni dan med 10. in 12. uro na telefonski številki +386 (0)1 320 56 08 ali preko elektronske pošte jobs@center-rog.si.

Foto: Domen Pal

See more

Matej Štefanac

Studii_Matej Štefanac_pendulum 4_2023

Pendulum is a table lamp designed by Matej Štefanac, whose dual nature allows reading and work on the one hand, and ambient lighting on the other. Its special feature is the movable shade, which can be rotated by 90 degrees, and around a...