Iščemo mentorje in mentorice v kuharskem labu

Calls and Tenders 26. 6. 2024
Iz knjige na mizo_Darja_ foto_Domen_Nan_14.12 (30)

V ekipo vabimo mentorje in mentorice, ki bi se naši ekipi pridružili kot strokovni mentorji oziroma mentorice v kuharskem labu.

Čutiš osebno strast do kulinarike in želiš svojo strast deliti z drugimi? Potem se prijavi za mentorja_ico v kuharskem labu Centra Rog.

Tvoji dnevi bodo sestavljeni iz pomoči uporabnikom, ki bodo v Centru Rog ustvarjali svoje kuharske čarovnije. Če imaš že bolj napredna znanja, pa boš lahko vodil_a usposabljanja za samostojno uporabo strojne opreme ali pa podpiral_a izvedbo različnih delavnic in tečajev.

Kot mentorica ali mentor boš imel_a pri svojem mentoriranju priložnost uporabljati najsodobnejšo kuhinjsko opremo, sodelovati z zunanjimi chefi in ustvarjalnimi uporabniki.

Če te zanima več o pozivu za mentorje v kuharskem labu, preberi dokumente na spodnjih povezavah. Veselimo se tvoje prijave, ki jo pričakujemo do 20. avgusta 2024.

Foto: Domen Nan

See more

Mandrak

Studio_Mandrak kitare_slika 1

Mateja in Tomaža je povezalo veselje do izdelovanja klasičnih kitar. Začela sta vsak zase, zdaj pa združujeta moči in znanje, da bi skupaj zasnovala in izdelala inštrument z inovativnim sistemom vpenjanja strun in s tem povsem drugačnim ...