Iščemo mentorje in mentorice v kuharskem labu

Razpisi in pozivi 26. 6. 2024
Iz knjige na mizo_Darja_ foto_Domen_Nan_14.12 (30)

V ekipo vabimo mentorje in mentorice, ki bi se naši ekipi pridružili kot strokovni mentorji oziroma mentorice v kuharskem labu.

Čutiš osebno strast do kulinarike in želiš svojo strast deliti z drugimi? Potem se prijavi za mentorja_ico v kuharskem labu Centra Rog.

Tvoji dnevi bodo sestavljeni iz pomoči uporabnikom, ki bodo v Centru Rog ustvarjali svoje kuharske čarovnije. Če imaš že bolj napredna znanja, pa boš lahko vodil_a usposabljanja za samostojno uporabo strojne opreme ali pa podpiral_a izvedbo različnih delavnic in tečajev.

Kot mentorica ali mentor boš imel_a pri svojem mentoriranju priložnost uporabljati najsodobnejšo kuhinjsko opremo, sodelovati z zunanjimi chefi in ustvarjalnimi uporabniki.

Če te zanima več o pozivu za mentorje v kuharskem labu, preberi dokumente na spodnjih povezavah. Veselimo se tvoje prijave, ki jo pričakujemo do 20. avgusta 2024.

Prijavni obrazec.

Dodatne informacije je mogoče dobiti vsak delovni dan med 10.00. in 12.00. uro na telefonski številki 01/3205611 ali preko elektronske pošte: nina.skrt@center-rog.si.

Foto: Domen Nan

Poglej še

Pjorkkala

studii_pjorkkala_Cvetko_2023_2

Za projektom stoji kolektiv mladih oblikovalk in oblikovalcev Pjorkkala, ki kritično analizira in aktivno odgovarja na izzive sodobne družbe. Z namenom spodbujanja nekoč razširjene tradicije peke kruha v domačem okolju razvijajo posodo z...