Iščemo novo sodelavko ali sodelavca v oddelku za marketing

Razpisi in pozivi 8. 1. 2024
Izdelek brez naslova (2)

Pridi v Center Rog! Iščemo novo sodelavko ali sodelavca, ki se bo pridružil oddelku marketinga in odnosov z javnostmi.

Center Rog je novo kreativno središče, kjer uporabnikom in uporabnicam v devetih proizvodnih delavnicah pokažemo, kako vse izdelajo sami. Tukaj se lahko udeležiš usposabljanja za rezkalni ali pa šivalni stroj, skupaj s strokovnjaki 'pogruntaš', kaj ponuja zlatarska miza, s kuharsko mojstrico v kulinaričnem labu zakuhaš hitro in dobro večerjo, v lesarski delavnici pa na sodobnih mašinah izdelaš mizico, ki je nima nihče drug. V Center Rog lahko greš tudi v knjižnico, si ogledaš aktualno razstavo, kupiš hud modni kos ali pohrustaš kosilo v eni od restavracij. Pa še marsikaj lahko.

Lahko recimo prideš tudi k nam v službo! Iščemo nekoga, ki nam bo pomagal pri komunikaciji in trženju naših dejavnosti in programov. Če te zanima delo v dinamični ekipi, ki poganja Center Rog, in imaš izkušnje, ki jih pričakujemo, nemudoma klikni na spodnjo povezavo, kjer najdeš dodatne informacije o delovnem mestu in vsa navodila, kako se prijaviš.

Javna objava za prosto delovno mesto Strokovni sodelavec.

Prijave zbiramo do 31. januarja 2024 na jobs@center-rog.si. Piši čim prej, ker tvojo pomoč res nujno potrebujemo.

Fotografije: Domen Nan

Poglej še

Lončič Pottery Studio

Vid_Poloncic_Loncarsko_kolo_5.original

Ekipa mladih lončarskih navdušencev in inženirjev bo v Centru Rog razvijala prenosno zložljivo lončarsko kolo, ki deluje na nožni pogon. Namenjeno je uporabnicam in uporabnikom, ki za svojo ustvarjalno dejavnost potrebujejo mobilno in in...