Včlani se v Center Rog!

S tem pridobiš člansko izkaznico, ki ti omogoča dostop do vseh devetih proizvodnih laboratorijev in možnost nakupa enega od treh uporabniških paketov: hitri prsti, ki velja 5 zaporednih dni od dneva nakupa in stane 20 €, mesečnik, ki velja 30 zaporednih dni od dneva nakupa in stane 60 € ter celoletnik, ki velja 365 zaporednih dni od dneva nakupa in stane 390 €. S članstvom ti pripada eno brezplačno usposabljanje za strojno opremo po tvoji izbiri, poleg tega pa tudi popusti pri nakupu vodenih delavnic, tečajev in izobraževanj ter članski popust v naši trgovinici Made in Rog!

Kaj mi prinaša članstvo v Centru Rog?

Postani član_ica

Članice in člani so deležni ugodnosti in popustov. Letna članarina v Centru Rog znaša 15 € oz. 10 € za študente, mlade do 25. leta, starejše od 65 let, brezposelne in prosilce za azil.

Gost

  • Možnost prijave na vodene delavnice in tečaje brez popustov.
  • Možnost prijave na brezplačne programe.

0€

Letna članarina

  • Možnost nakupa uporabniških paketov in samostojne uporabe labov.
  • Eno brezplačno usposabljanje v izbranem proizvodnem laboratoriju.
  • Ugodnejši nakup tečajev, delavnic in ostalih vodenih izobraževanj.

15,00€

Člansko izkaznico lahko ob predložitvi potrdila o plačilu prevzamete v trgovini Made in Rog (vhod s Petkovškovega nabrežja) vsak delovnik med 10.00 in 18.00 uro.

Pogosta vprašanja

Zakaj se moram na spletni strani Centra Rog registrirati?

Šele ko se registriraš, lahko rezerviraš delo v delavnici, udeležbo na tečaju ali workshopu, usposabljanje za ta ali oni stroj, mizo v coworking prostoru. Registriraš se lahko kot gost, lahko pa plačaš članarino (15/10 €) in vse naše storitve koristiš s super popusti!


Kakšne ugodnosti prinaša članarina Centra Rog?

Članarina, ki se plačuje na letni ravni, prinaša popuste pri vodenih tečajih in delavnicah, eno brezplačno usposabljanje za uporabo strojne opreme po tvoji izbiri, ter številne druge ugodnosti (npr. stalni članski popust v naši trgovini, popust za otroške delavnice - sobotnice in še kaj). Brez članstva v Centru Rog, žal tudi ne moreš samostojno uporabljati strojev v naših labih, saj se moramo zaradi varnosti v delavnici prepričati kdo si.


Ali se lahko udeležim delavnice oziroma tečaja, če nisem plačal_a članarine?

Seveda. Na tečaj ali workshop lahko prideš kot gost, vendar je v tem primeru cena višja kot za člane, saj članarina omogoča popust na vsa izobraževanja.


Še nikoli nisem bil_a v podobnem prostoru kot je Center Rog. Kje naj začnem?

Te zanimajo naši labi? Enostavno pridi na enega od terminov odprtih vrat. Takrat si lahko ogledaš vse delavnice, spoznaš mentorje in se odločiš, v čem se želiš preizkusiti. Sicer pa: kavica na terasi, knjižnica, trgovine, prostor za počitek ali delo ... vse to najdeš pri nas.


Ali imate v Centru Rog tudi program za otroke?

Seveda. Ob sobotah potekajo sobotnice, to so delavnice namenjene otrokom. Zaradi zahtevne strojne in druge opreme v labih in same narave dela, so delavnice v Centru Rog namenjene otrokom, starim vsaj 7 let. Starše in skrbnike prosimo, da to upoštevajo ob prijavi na delavnico ter da skrbno preverijo, za kateri starostni razpon je posamična delavnica razpisana - otrok, ki ne dosegajo minimalne starosti na delavnico namreč ne bomo sprejeli. Sicer pa imamo tudi program organiziranih ogledov hiše za vrtce in šole, počitniška varstva, otrokom in mladostnikom prilagojene tečaje in še kaj!


Kaj so paketi uporabnin? Ali moram za obisk Centra Rog nujno kupiti enega od paketov?

Paket pomeni zakup časa za samostojno delo v vseh labih. Kupiš si ga, če te zanima večkrat kaj izdelati sam_a. Seveda bo v izbranem labu v času odprtih terminov zmeraj na voljo mentor, ki svetuje in pomaga - ne dela pa namesto tebe. Na voljo je 5-dnevni, mesečni in letni paket. Nakup vsakega ti v času njegove veljavnosti omogoča neomejeno (glede na razpoložljivost in predhodno rezervacijo v našem spletnem rezervacijskem sistemu) koriščenje časa v vseh devetih proizvodnih delavnicah - kovinarski, mizarski, steklarski, keramičarski, tekstilni, kuharski, zelenem labu, FabLabu ali labu za nakit. Veljavnost paketa začne teči z dnevom nakupa in velja za zaporedne dni (npr. mesečni paket ima veljavnost 30 zaporednih dni od dneva nakupa). Če pa te bolj zanimajo vodena izobraževanja - tečaji, workshopi ipd. - pa ni treba kupiti paketa, ampak le izbrano izobraževanje.

Poglej še

Matej Štefanac

Studii_Matej Štefanac_pendulum 4_2023

Pendulum je namizno svetilo oblikovalca Mateja Štefanaca, ki s svojo dvojno naravo na eni strani omogoča branje in delo, na drugi pa tudi ambientalno osvetlitev prostora. Njegova posebnost je premični senčnik, ki se ga lahko zasuka za 90...