Natečaj za stajling zaščitne opreme v Centru Rog

Natečaji 27. 10. 2023
Natečaj_natečaj za stajling zaščitne opreme_Štular_2023

V vsakem delovnem okolju je potrebno tudi z oblačili in dodatki poskrbeti za zaščito in udobje uporabnic in uporabnikov. V Centru Rog zato že razmišljamo o tem, kako bomo opremili naše zaposlene in kakšno zaščitno opremo bomo zagotovili tistim, ki bodo uporabljali naše proizvodne delavnice. Ker si želimo, da bi bili še posebej modni in prepoznavni, iščemo originalne ideje za stajling, ki bo dopolnil vizualno identiteto Centra Rog, zagotovil funkcionalnost in zaščito pri delu ter poskrbel za prepoznavnost osebja.

Predmet javnega natečaja so stajling zaščitnih oblačil za tekstilni, lesarski, kovinarski, zeleni, steklarsko keramični, kuharski, nakitarski in 3D lab.  Nabor oblačil z napotki o varnosti, uporabi, vzdrževanju in okvirnimi cenami je podrobneje predstavljen v »moodboardu«, ki je priloga natečaju. Po zaključenem natečaju bomo s stroji, ki bodo na voljo v našem tekstilnem labu, izdelali predložene postavitve logotipa, napise in vzorce.

Več informacij in dokumentacijo natečaja objavljamo na spodnjih povezavah. Vaše rešitve pričakujemo do vključno 31. julija 2023. 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Lucijo Jankovec – lucija.jankovec@center-rog.si.

Poglej še

Ejet 9X

Studio_ejet_slika1

EJET 9X je visokozmogljiv električni čoln, ki uvaja inovativne rešitve električne pogonske tehnike v navtični svet. Cilj podjetja EJET, katerega ustanovitelj je Žiga Jarc, je ustvariti okolju prijazen električni čoln, ki bo prispeval k z...