Vabilo k soustvarjanju programa Dan soseda 2024

Obvestila 14. 1. 2024
center_rog_014

V ponedeljek, 29. januarja, ob 17.00, vabimo na uvodno srečanje vse, ki bi želeli soustvarjati prvi Dan soseda, ki bo v Parku izbrisanih predvidoma potekal v torek, 4. junija in je namenjen povezovanju in druženju soseske. Srečanje bo potekalo v konferenčni dvorani Centra Rog, v 1. nadstropju.

K soustvarjanju programa vabimo sosede, tako posameznike_ce kot organizacije in ponudnike storitev v okolici Centra Rog. Na sestanku se bomo razdelili po skupinah glede na to, kateri del programa bi želeli soustvarjati (otroški program, družabne, športne in druge aktivnosti, delavnice, gostinska ponudba, pop up sejemska ponudba …), izmenjali ideje ter zastavili priprave na dogodek. Za vse, ki boste ob tej priložnosti prvič v Centru Rog, bomo po koncu srečanja organizirali voden ogled stavbe.

Svojo udeležbo na dogodku prosimo potrdite na: alja.fir@center-rog.si

Veselimo se srečanja!

ekipa Centra Rog

Poglej še

JSP kolektiv

vizualno gradivo-idejna zasnova3

Modna industrija zrelo žensko naslavlja z idealiziranimi mladostniškimi koncepti oblačil, ki ne odgovarjajo njenim potrebam. Zato bo modna oblikovalka Jelena Proković iz JSP kolektiva ženskam po petdesetem letu ponudila stilsko platfor...