Elodie Bouscarat
Elodie Bouscarat je svetovalka za trajnostno prehransko podjetništvo ter ustanoviteljica podjetij Foodup.brussels, Cookwork in Foodcomm. Svojo dejavnost opravlja v Bruslju in ima 15 let izkušenj na področju strateške komunikacije za evropske, francoske in belgijske institucije. Elodie ponuja svetovalne storitve za zagon in razvoj prehranskih podjetij, pri čemer nudi podporo na področjih digitalnega trženja, strategije za zagon, varnosti hrane, razvoja prehrambenih izdelkov in še več. Poleg tega je ustvarila trajnostni ekosistem, ki vključuje program inkubatorja, svetovalne storitve, najem profesionalnih kuhinj ter podcast za prehrambene podjetnike. Elodie je pomagala razvijati Kuharski lab preko programa Makers in Residency.
e-pošta kopirano!

Poglej še
Hishka

Projekt HISHKA se ukvarja z izzivi dostopnosti, presežkov, uporabnosti in revitalizacije prehitro preraslih, velikokrat skoraj novih kosov otroških oblačil. HISHKA je krožni trajnostni projekt, sistem in sodobna blagovna znamka otroških ...