Elodie Bouscarat
Elodie Bouscarat je svetovalka za trajnostno prehransko podjetništvo ter ustanoviteljica podjetij Foodup.brussels, Cookwork in Foodcomm. Svojo dejavnost opravlja v Bruslju in ima 15 let izkušenj na področju strateške komunikacije za evropske, francoske in belgijske institucije. Elodie ponuja svetovalne storitve za zagon in razvoj prehranskih podjetij, pri čemer nudi podporo na področjih digitalnega trženja, strategije za zagon, varnosti hrane, razvoja prehrambenih izdelkov in še več. Poleg tega je ustvarila trajnostni ekosistem, ki vključuje program inkubatorja, svetovalne storitve, najem profesionalnih kuhinj ter podcast za prehrambene podjetnike. Elodie je pomagala razvijati Kuharski lab preko programa Makers in Residency.
e-pošta kopirano!
Poglej še
Dead Stock
David Tavčar se kot oblikovalec zaveda svoje odgovornosti. Verjame namreč, da je z dobro načrtovanim oblikovalskim delom mogoče doprinesti k proizvodnim procesom in tudi k procesu proizvodnje surovin. Delo oblikovalca okolju ne sme povzr...