Elodie Bouscarat
Elodie Bouscarat je svetovalka za trajnostno prehransko podjetništvo ter ustanoviteljica podjetij Foodup.brussels, Cookwork in Foodcomm. Svojo dejavnost opravlja v Bruslju in ima 15 let izkušenj na področju strateške komunikacije za evropske, francoske in belgijske institucije. Elodie ponuja svetovalne storitve za zagon in razvoj prehranskih podjetij, pri čemer nudi podporo na področjih digitalnega trženja, strategije za zagon, varnosti hrane, razvoja prehrambenih izdelkov in še več. Poleg tega je ustvarila trajnostni ekosistem, ki vključuje program inkubatorja, svetovalne storitve, najem profesionalnih kuhinj ter podcast za prehrambene podjetnike. Elodie je pomagala razvijati Kuharski lab preko programa Makers in Residency.
e-pošta kopirano!
Poglej še
Matej Štefanac
Pendulum je namizno svetilo oblikovalca Mateja Štefanaca, ki s svojo dvojno naravo na eni strani omogoča branje in delo, na drugi pa tudi ambientalno osvetlitev prostora. Njegova posebnost je premični senčnik, ki se ga lahko zasuka za 90...