Elodie Bouscarat

Elodie Bouscarat je svetovalka za trajnostno prehransko podjetništvo ter ustanoviteljica podjetij Foodup.brussels, Cookwork in Foodcomm. Svojo dejavnost opravlja v Bruslju in ima 15 let izkušenj na področju strateške komunikacije za evropske, francoske in belgijske institucije. Elodie ponuja svetovalne storitve za zagon in razvoj prehranskih podjetij, pri čemer nudi podporo na področjih digitalnega trženja, strategije za zagon, varnosti hrane, razvoja prehrambenih izdelkov in še več. Poleg tega je ustvarila trajnostni ekosistem, ki vključuje program inkubatorja, svetovalne storitve, najem profesionalnih kuhinj ter podcast za prehrambene podjetnike. Elodie je pomagala razvijati Kuharski lab preko programa Makers in Residency.

Rezidenca_Elodie Bouscarat

Poglej še

Foray Equipment

Foray_Equipment_Oprtnik_prototip

Foray Equipment si prizadeva postaviti nove standarde pri razvoju in izdelavi profesionalne opreme. Izhajajo iz dejanskih potreb uporabnikov, zahtevnih razmer na terenu in uporabe najsodobnejših materialov, ob čemer ohranjajo jasno zavez...