Vezilni stroj Texi 1501TS Premium

datum
torek
23. 4. 2024
ura
17:00 - 20:00
lokacija
Tekstilni lab
za člane
30,00 €
za goste
45,00 €
Prosta mesta: 0/5

...

Usposabljanje je namenjeno učenju varne in učinkovite uporabe naprednega, večnamenskega vezilnega stroja Texi 1501TS Premium, ki omogoča izdelavo kompleksnih in natančnih vzorcev na oblačilih, dodatkih, dekorativnih elementih in drugih tekstilnih izdelkih. Gre za digitalni vezilni stroj, kar pomeni, da uporabniki naložijo svoje dizajne preko računalnika, stroj pa nato avtomatsko izvede vezenje po naloženem vzorcu. To omogoča izjemno natančnost in ponovljivost pri izdelavi vezenin. Stroj ima zmožnost uporabe več barvnih niti, kar omogoča izdelavo zelo barvitih in kompleksnih dizajnov brez potrebe po stalni menjavi niti. Izvajamo lahko več vrst vezenin, vključno s ploščatim vezenjem in 3D vezenjem, uporabniki pa lahko prilagodijo različne nastavitve, kot so hitrost vezenja, gostota šivov in vzorec vezenja, da ti ustrezajo specifičnim potrebam projekta. Poleg tega Texi 1501TS Premium ponuja obsežno delovno območje, kar je idealno za večje projekte ali za vezenje na večjih kosih.

Kako poteka delo na vezilnem stroju?

  • Uporabnik najprej preko računalnika ali USB ključka izbere ali naloži želeni vezeninski dizajn.
  • Material ali izdelek, ki ga vezemo, je nato treba pravilno namestiti v vezeninski okvir, da zagotovimo natančnost in preprečimo premikanje med vezenjem.
  • Na stroju izberemo ustrezne barvne niti in jih pravilno namestimo.
  • Po zagonu stroja ta samodejno izvede vezeninski dizajn, medtem ko uporabnik nadzoruje proces.

Zbor udeleženk in udeležencev usposabljanja je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu tekstil@center-rog.si.

Poglej še

Matej Štefanac

Studii_Matej Štefanac_pendulum 4_2023

Pendulum je namizno svetilo oblikovalca Mateja Štefanaca, ki s svojo dvojno naravo na eni strani omogoča branje in delo, na drugi pa tudi ambientalno osvetlitev prostora. Njegova posebnost je premični senčnik, ki se ga lahko zasuka za 90...