Usposabljanje: varilni aparat po MIG/MAG postopku [13.2.]

torek
13. 2. 2024

17:00 - 20:00

Center Rog

za člane
30,00 €
za goste
45,00 €
Število prostih mest 00

...

Pozdravljene ljubiteljice in ljubitelji varjenja, strokovnjaki in vsi tisti, ki želite razširiti svoje znanje v tej zelo zanimivi in dinamični gospodarski panogi.

Ne glede na to, ali ste začetnik, ki si želi osnovnega vpogleda v svet varjenja, ali izkušena varilka, ki si želi osvežiti svoje znanje in izvedeti več o najnovejših trendih, vas bomo vodili skozi razburljiv svet »švasanja«. Pridite na naše raziskovalno potovanje, kjer bomo skupaj odkrivali, ustvarjali in delili strast do varjenja.

Na usposabljanju vam bomo predstavili temeljne koncepte varilne tehnike, ki so ključni za razumevanje procesov varjenja. Od osnovnih tehnik, kot je obločno in MIG/MAG varjenje, do bolj specializiranih postopkov kot je TIG postopek in avtogeno varjenje. Skupaj bomo odkrivali svet varilnih aparatov, materialov in najnovejših tehnoloških inovacij.

Dobrodošli v našem kovinarskem labu na usposabljanju iz varilne umetnosti, kjer se srečujejo znanje, ustvarjalnost in veselje do dela.

Po opravljenem usposabljanju boste lahko samostojno uporabljali varilno mizo.

Zbor udeleženk in udeležencev usposabljanja je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu info@center-rog.si.

Poglej še

Urška Sadar

studii_MODULAR_PROMO_2023_1

Oblikovalko in arhitekto Urško Sadar zanima povezava med sodobnimi in tradicionalnimi tehnikami, raziskovanje nepredvidljivih oblik ter oblikovanje objektov z dodano vrednostjo. Pri projektu, ki ga bo razvijala v Centru Rog, jo navdihuje...