Usposabljanje: laserski rezalnik [13.2.]

torek
13. 2. 2024

17:00 - 20:00

Center Rog

za člane
30,00 €
za goste
45,00 €
Število prostih mest 00

...

Naš FabLab je opremljen z ​​dvema laserskima rezalnikoma z delovnima območjema 300x500 in 1600x1000 mm. Program usposabljanja za njuno uporabo se osredotoča na varnostne protokole, najprimernejše materiale za uporabo v stroju, različne tehnike rezanja in ustvarjanje vektorskih risb za rezanje. Na usposabljanju boš izvedel_a, kje najti obstoječe datoteke za ustvarjanje na laserskem rezalniku, kako te datoteke izboljšati ali pa ustvariti svoje. Spoznala_a boš celoten postopek uporabe laserja, ki vključuje izbiro najprimernejšega materiala, pa vse do izdelave končnega izdelka.

Po koncu usposabljanja boš usposobljen_a za uporabo obeh rezalnikov, kar ti bo omogočilo rezervacijo termina in njuno samostojno uporabo.

Zbor udeleženk in udeležencev usposabljanja je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Zbor udeleženk in udeležencev usposabljanja je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu info@center-rog.si.

Poglej še

Paxia

studii_paxia_promo_2023

Brezpilotni letalnik Blue Voyager se uporablja za avtomatsko vzorčenje vodnih virov in analizo vzorcev med letom. Za produktom stoji startup Paxia, ki ga sestavljajo študentje Domen Trontelj, Tilen Šket in Rok Hladin. S pomočjo visoke t...