Usposabljanje: varilni aparat po MIG/MAG postopku [20.2.]

torek
20. 2. 2024

17:00 - 20:00

Center Rog

za člane
30,00 €
za goste
45,00 €
Število prostih mest 00

...

Pozdravljene ljubiteljice in ljubitelji varjenja, strokovnjaki in vsi tisti, ki želite razširiti svoje znanje v tej zelo zanimivi in dinamični gospodarski panogi.

Ne glede na to, ali ste začetnik, ki si želi osnovnega vpogleda v svet varjenja, ali izkušena varilka, ki si želi osvežiti svoje znanje in izvedeti več o najnovejših trendih, vas bomo vodili skozi razburljiv svet »švasanja«. Pridite na naše raziskovalno potovanje, kjer bomo skupaj odkrivali, ustvarjali in delili strast do varjenja.

Na usposabljanju vam bomo predstavili temeljne koncepte varilne tehnike, ki so ključni za razumevanje procesov varjenja. Od osnovnih tehnik, kot je obločno in MIG/MAG varjenje, do bolj specializiranih postopkov kot je TIG postopek in avtogeno varjenje. Skupaj bomo odkrivali svet varilnih aparatov, materialov in najnovejših tehnoloških inovacij.

Dobrodošli v našem kovinarskem labu na usposabljanju iz varilne umetnosti, kjer se srečujejo znanje, ustvarjalnost in veselje do dela.

Po opravljenem usposabljanju boste lahko samostojno uporabljali varilno mizo.

Zbor udeleženk in udeležencev usposabljanja je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Zbor udeleženk in udeležencev usposabljanja je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu info@center-rog.si.

Poglej še

Lončič Pottery Studio

Vid_Poloncic_Loncarsko_kolo_5.original

Ekipa mladih lončarskih navdušencev in inženirjev bo v Centru Rog razvijala prenosno zložljivo lončarsko kolo, ki deluje na nožni pogon. Namenjeno je uporabnicam in uporabnikom, ki za svojo ustvarjalno dejavnost potrebujejo mobilno in in...