Usposabljanje: varilni aparat po MIG/MAG postopku

datum
ponedeljek
17. 6. 2024
ura
17:00 - 20:00
lokacija
Kovinarski lab
za člane
€30
za goste
€45
Prosta mesta: 0/4

...

Pozdravljene ljubiteljice in ljubitelji varjenja, strokovnjaki in vsi tisti, ki želite razširiti svoje znanje v tej zelo zanimivi in dinamični gospodarski panogi.

Ne glede na to ali ste začetnik, ki si želi osnovnega vpogleda v svet varjenja ali izkušena varilka, ki si želi osvežiti svoje znanje in izvedeti več o najnovejših trendih, vas bomo vodili skozi razburljivi svet »švasanja«. Pridite na naše raziskovalno potovanje, kjer bomo skupaj odkrivali, ustvarjali in delili strast do varjenja.

Na usposabljanju vam bomo predstavili temeljne koncepte varilne tehnike, ki so ključni za razumevanje procesov varjenja. Od osnovnih tehnik kot je obločno in MIG/MAG varjenje do bolj specializiranih postopkov kot je TIG postopek in avtogeno varjenje. Skupaj bomo odkrivali svet varilnih aparatov, materialov in najnovejših tehnoloških inovacij.

Dobrodošli v našem kovinarskem labu na usposabljanju iz varilne umetnosti, kjer se srečujejo znanje, ustvarjalnost in veselje do dela.

Po opravljenem usposabljanju boste lahko samostojno uporabljali varilno mizo.

Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da pred pričetkom programa osebne stvari pospravite v garderobne omarice. Na program ne zamujajte. V primeru zamude vstopa ne zagotavljamo - po začetku ustvarjalnega procesa se delu ni več mogoče priključiti!

V primeru neudeležbe, kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu kovina@center-rog.si.

Poglej še

Ejet 9X

Studio_ejet_slika1

EJET 9X je visokozmogljiv električni čoln, ki uvaja inovativne rešitve električne pogonske tehnike v navtični svet. Cilj podjetja EJET, katerega ustanovitelj je Žiga Jarc, je ustvariti okolju prijazen električni čoln, ki bo prispeval k z...