Usposabljanje: varilni aparat po MIG/MAG postopku
11. 11. 2024
Pozdravljene ljubiteljice in ljubitelji varjenja, strokovnjaki in vsi tisti, ki želite razširiti svoje znanje v tej zelo zanimivi in dinamični gospodarski panogi.
Ne glede na to ali ste začetnik, ki si želi osnovnega vpogleda v svet varjenja ali izkušena varilka, ki si želi osvežiti svoje znanje in izvedeti več o najnovejših trendih, vas bomo vodili skozi razburljivi svet »švasanja«. Pridite na naše raziskovalno potovanje, kjer bomo skupaj odkrivali, ustvarjali in delili strast do varjenja.
Na usposabljanju vam bomo predstavili temeljne koncepte varilne tehnike, ki so ključni za razumevanje procesov varjenja. Od osnovnih tehnik kot je obločno in MIG/MAG varjenje do bolj specializiranih postopkov kot je TIG postopek in avtogeno varjenje. Skupaj bomo odkrivali svet varilnih aparatov, materialov in najnovejših tehnoloških inovacij.
Dobrodošli v našem kovinarskem labu na usposabljanju iz varilne umetnosti, kjer se srečujejo znanje, ustvarjalnost in veselje do dela.
Po opravljenem usposabljanju boste lahko samostojno uporabljali varilno mizo.
***
Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da svoje osebne stvari pospravite v garderobne omarice, ki vam jih bo pokazal mentor. Na program ne zamujajte, ker s tem motite delovni proces. V primeru zamude vstopa v lab žal ne moremo zagotoviti.
Program poteka v slovenščini, razen, kjer je navedeno drugače.
V primeru odpovedi vas bomo o tem obvestili dva dni pred načrtovanim začetkom.
V kolikor se programa ne morete udeležiti, kotizacij ne vračamo, prav tako ni mogoče zamenjati termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o čemer nas prosimo obvestite vsaj 24 ur pred začetkom programa na e-naslov: kovina@center-rog.si
Veselimo se vaše družbe in skupnega ustvarjanja.
Poglej še
Pjorkkala
Za projektom stoji kolektiv mladih oblikovalk in oblikovalcev Pjorkkala, ki kritično analizira in aktivno odgovarja na izzive sodobne družbe. Z namenom spodbujanja nekoč razširjene tradicije peke kruha v domačem okolju razvijajo posodo z...