Usposabljanje: laserski rezalnik v angleščini

datum
torek
16. 7. 2024
ura
17:00 - 20:00
lokacija
FabLab
za člane
€30
za goste
€45
Prosta mesta: 0/10

...

Naš FabLab je opremljen z ​​dvema laserskima rezalnikoma z delovnima območjema 300x500 in 1600x1000 mm. Program usposabljanja za njuno uporabo se osredotoča na varnostne protokole, najprimernejše materiale za uporabo v stroju, različne tehnike rezanja in ustvarjanje vektorskih risb za rezanje. Na usposabljanju boš izvedel_a, kje najti obstoječe datoteke za ustvarjanje na laserskem rezalniku, kako te datoteke izboljšati ali pa ustvariti svoje. Spoznala_a boš celoten postopek uporabe laserja, ki vključuje izbiro najprimernejšega materiala pa vse do izdelave končnega izdelka.

Po koncu usposabljanja boš usposobljen_a za uporabo obeh rezalnikov, kar ti bo omogočilo rezervacijo termina in njuno samostojno uporabo.

Usposabljanje bo potekalo v angleščini.

Zbor udeleženk in udeležencev usposabljanja je 5 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog.

Kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu fablab@center-rog.si.

Poglej še

Paličnjak

Studio_Društvo Visart_slika 2

Pohištvo Paličnjak temelji na ideji igrivega soustvarjanja - s pomočjo spletnega konfiguratorja uporabniki izbirajo modularne elemente in tako oblikujejo edinstvene kose pohištva. Sistem temelji na standardiziranih palicah in ploščah izd...