Porcelanasti božični okraski

datum
sobota
2. 12. 2023
ura
11:00 - 13:00
lokacija
Center Rog, Keramičarski lab (Ceramics lab)
prijava

...

Na praznično delavnico izdelave porcelanastih božičnih okraskov ste vabljeni vsi. Različne generacije se boste v keramičarskem lab-u družile med seboj in izdelale božične okraske iz porcelana. Naučili se boste rokovanja s porcelanom kombinacije barv in modeliranja. Kasneje pa bodo le ti okraski krasili vaš dom.

Delavnica je medgeneracijska, namenjena, da skupaj ustvarjajo otroci s svojimi starši, starimi starši, spremljevalci … Spodbuja ustvarjalnost in ročne spretnosti, omogoča spoznavanje porcelana kot materiala, učenje osnov modeliranja gline in tehnike valjanih plošč.

Na delavnici bosta prisotni mentorici Brigita Gantar, vodja steklarsko - keramičarskega laba v novem Centru Rog in Barbara Gogala. Brigita je leta 2021 diplomirala na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje Ljubljana, smer Unikatno oblikovanje. Barbara pa je na področje oblikovanje keramike z veliko vztrajnosti in vseživljenjskega učenja prišla iz drugih poklicnih področij.

Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca.

Poglej še

Paxia

studii_paxia_promo_2023

Brezpilotni letalnik Blue Voyager se uporablja za avtomatsko vzorčenje vodnih virov in analizo vzorcev med letom. Za produktom stoji startup Paxia, ki ga sestavljajo študentje Domen Trontelj, Tilen Šket in Rok Hladin. S pomočjo visoke t...