Lepe male sklečke

četrtek
14. 12. 2023

17:00 - 20:00

Center Rog, Keramičarski lab

...

3 - urna delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi za nekaj ur odklopili, zakopali roke v glino in sebi ali bližnjim izdelali nove najljubše keramične kose. S tehniko pinch bomo izdelali set (2 ali več) prikupnih majhnih skledic, ki jih lahko uporabite ob svojem naslednjem tapas večeru, vanje pospravite nakit, iz njih pijete jutranjo matcho ali pa jih namenite svojih hišnim ljubljenčkom.

Sklečke bomo ob koncu delavnice tudi pobarvali ali ilustrirali z engobami. Delavnica je primerna tako za začetnike kot tudi za tiste, ki ste se z glino že srečali.

Izdelki bodo po končani delavnici žgani in glazirani, tako da bodo popolnoma primerni za vsakdanjo uporabo v gospodinjstvu.

Z vami bo na delavnici prisotna ožja ekipa studia Biskvit, ki se bo vsakemu obiskovalcu malce bolj podrobno posvetila in pomagala uresničiti oblikovalske želje.

Delavnica je namenjena odraslim. Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca.

Poglej še

Matej Štefanac

Studii_Matej Štefanac_pendulum 4_2023

Pendulum je namizno svetilo oblikovalca Mateja Štefanaca, ki s svojo dvojno naravo na eni strani omogoča branje in delo, na drugi pa tudi ambientalno osvetlitev prostora. Njegova posebnost je premični senčnik, ki se ga lahko zasuka za 90...