Kuharski lab

datum
torek
18. 6. 2024
ura
17:00 - 20:00
lokacija
Kuharski lab
za člane
€30
za goste
€45
Prosta mesta: 3/5

...

Kuharski lab je opremljen s sodobno in profesionalno kuharsko opremo kot so parno konvekcijska peč, dvojna prekucna ponev, hitri ohlajevalec, liofilizator, indukcijski štedilnik, salamoreznica, mesoreznica, hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, kuhinjski robot in drugi pripomočki za kulinarična eksperimentiranja.

Namenjen je podjetjem in posameznikom za eksperimentalne projekte na področju kulinarike.

Na usposabljanju se bodo bodoče uporabnice in uporabniki naučili:

● kako pravilno in varno rokovati z delovno opremo in vsemi aparati, ki se nahajajo v labu, da bodo lahko vse kar prostor nudi, tudi učinkoviti uporabljali,

● prepoznavanja in obvladovanja tveganj, ki se pojavljalo pri delu z živili in izhajajo iz opreme, materiala, osebja ali tehnološkega postopka,

● pravil dela in obnašanja ter vzdrževanja higiene, ki so pomemben del ravnanja z živili, da zagotovimo hrano varno za uživanje.

Usposabljanje traja 2 uri in velja za cel kuharski lab. Vodili ga bosta mentorici kuharskega laba Alma Kochavy in Iva Verbnik.

Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da pred pričetkom programa osebne stvari pospravite v garderobne omarice. Na program ne zamujajte. V primeru zamude vstopa ne zagotavljamo - po začetku ustvarjalnega procesa se delu ni več mogoče priključiti!

V primeru neudeležbe, kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu kuhanje@center-rog.si.

Poglej še

Matej Štefanac

Studii_Matej Štefanac_pendulum 4_2023

Pendulum je namizno svetilo oblikovalca Mateja Štefanaca, ki s svojo dvojno naravo na eni strani omogoča branje in delo, na drugi pa tudi ambientalno osvetlitev prostora. Njegova posebnost je premični senčnik, ki se ga lahko zasuka za 90...