Iz knjige na mizo z Darjo Končarevič

datum
četrtek
14. 12. 2023
ura
17:00 - 20:00
lokacija
Center Rog, Kuharski lab
prijava

...

Iz knjige na mizo je sklop delavnic, na katerih gostimo avtorje in avtorice priljubljenih kuharskih knjig, ki skupaj z udeleženci in udeleženkami pripravijo nekaj receptov. Tokrat smo k deljenju svojega kuharskega znanja povabili Darjo Končarevič, avtorico uspešnic Toplo priporočamo in Vsi za mizo ter lastnico lokalov Bazlilika in Bife.

Darja pravi, da je razmišljanje o tem, kaj bomo postavili na mizo, ko na druženje povabimo prijatelje ali družino, včasih najbolj stresen del, saj moramo pričarati tisti sweet spot med imenitnim in preprostim, hrana pa mora odražati mešanico lepote in ležernosti, nonšalance in elegance, obenem pa glasno povedati, kako radi imamo ljudi, ki jih gostimo.

Njena delavnica je namenjena družabnim ljubiteljem kulinarike in kulinaričnim entuziastom, ki jim včasih zmanjka idej in veščin za sproščeno druženje s prijatelji in družino ob hrani in pijači.

Pogovorili se bomo od idejah, napotkih in smernicah za pripravo enostavnih in hkrati učinkovitih menijev. Pripravili bomo celoten meni in ga na koncu tudi pojedli, se podružili in nazdravili.

Darjina želja je, da začnemo na druženja vabiti ljudi, ki jih imamo radi, brez stresa in z veliko smeha.

Prijavite se lahko preko spodnje povezave.

Poglej še

Terra Panel

Studio_Bor Jarh_slika1

Terra panel je panel za pasivno uravnavanje vlage, ki služi tudi kot ambientalno svetilo. Njegova avtorja sta Bor in Daša, ljubitelja narave in oblikovanja, ki sta tekom svoje oblikovalske prakse ustvarila in se tudi preselila v svojo Ti...