Burger iz nule v nulo!
12. 6. 2024

Poletje je pred vrati, z njim pa sezona piknikov in dobrot z žara.
Na delavnici Burger iz nule v nulo! se bomo naučili sami pripraviti vse sestavine za gurmanski burger - zamesiti in speči popolne bombetke, namešati omakice in začiniti dodatke, nenazadnje pa tudi kupiti pravo meso, ga oblikovati v polpete ter primerno začiniti in speči.
Izognite se nakupovanju predpripravljenih, procesiranih živil z nepotrebnimi dodatki in se naučite, kako pripraviti gurmanski burger iz osnovnih živil v lastni kuhinji, na balkonu ali na vrtu.
O mentorjih:
Delavnico bo vodil Marko Butalič, lastnik trgovine z mesom Meat Business Shop, predvsem pa mesar z dolgoletnimi izkušnjami, ki pogosto organizira tudi mesarske in kuharske delavnice tako za profesionalce s področja kulinarike in živinoreje kot tudi za ljubitelje. Redno organizira tudi lastne cateringe ter sodeluje na mnogih kulinaričnih pop-upih (DuBop, Domačija Novak, Prulček, Mala terasa, Dobro vino ...) in festivalih (Pivo & Burger Fest, Odprta kuhna ...).
***
Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da pred pričetkom programa osebne stvari pospravite v garderobne omarice. Na program ne zamujajte. V primeru zamude vstopa ne zagotavljamo - po začetku ustvarjalnega procesa se delu ni več mogoče priključiti!
Kotizacij ne vračamo, prav tako ni možno zamenjati termina. Udeležbo je možno prenesti na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite na e-mail naslov: kuhanje@center-rog.si.
Poglej še
Just a Corpse

V na novo prebujenem zanimanju za baletno umetnost, ki se širi po svetovnih metropolah, se je JAC uveljavil kot vodilna znamka sodobnih baletnih oblačil. S spajanjem klasičnih idealov z inovativnim oblikovanjem, prefinjenega ročnega dela...