Praznične sladkosti
30. 11. 2023

Delavnica bo kot naročena, da v nas prebudi navdih za praznično ustvarjanje v kuhinji, s katerim bomo lahko razveseljevali svoje najdražje. Z Matejo Delakorda bomo spekli marmorni kolač, ki kar kliče, da spoznamo strastno razmerje čokoladnih not, vaniljeve kreme in višenj. Tiste najlepše kozarce na pecljih in z zlatim robom bomo letos napolnili s koktajlom za božička. Tako bomo ob zaključku delavnice poprijeli za ''shaker'' in zmešali globoko rdeč napitek, ki ga krasi bela penica (v alkoholni in brezalkoholni različici).
Namenjena je vsem ljubiteljem kulinarike, bralcem kulinaričnih knjig, ljubiteljem domače gastro scene in ostalim razno raznim kulinaričnim entuziastom. Prijavite se lahko preko spodnje povezave.
Poglej še
Dead Stock

David Tavčar se kot oblikovalec zaveda svoje odgovornosti. Verjame namreč, da je z dobro načrtovanim oblikovalskim delom mogoče doprinesti k proizvodnim procesom in tudi k procesu proizvodnje surovin. Delo oblikovalca okolju ne sme povzr...