Iz knjige na mizo

četrtek
23. 11. 2023

18:00 - 21:00

Center Rog, Kuharski lab (Culinary lab)

prijava

...

Kaj bomo postavili na mizo, ko na druženje povabimo prijatelje ali družino, je včasih najbolj stresen del. Druženje za mizo mora izžarevati tisti sweet spot med imenitnim in preprostim, hrana pa odražati mešanico lepote in ležernosti, nonšalance in elegance, obenem pa naj glasno pove, kako radi imamo ljudi, ki jih gostimo.

Delavnica je namenjena družabnim ljubiteljem kulinarike in kulinaričnim entuziastom, ki jim včasih zmanjka idej in veščin za sproščeno druženje s prijatelji in družino ob hrani in pijači. Njen cilj je usvojitev znanja in pridobitev samozavesti, naučene optimalne kombinacije in učinkovite rešitve za spontana druženja ob fini hrani in kozarcu vina.

Pogovorili se bomo od idejah, napotkih in smernicah za pripravo enostavnih in hkrati učinkovitih menijev. Pripravili bomo celoten meni in ga na koncu tudi pojedli, se podružili in nazdravili.

Na delavnici bo mentorica Darja Končarevič, lastnica Bazilike in Bifeja ter avtorica knjig Vsi za mizo in Toplo priporočam. Njena želja je, da začnemo na druženja vabiti ljudi, ki jih imamo radi, brez stresa in z veliko smeha.

Prijavite se lahko preko spodnje povezave.

Poglej še

Paxia

studii_paxia_promo_2023

Brezpilotni letalnik Blue Voyager se uporablja za avtomatsko vzorčenje vodnih virov in analizo vzorcev med letom. Za produktom stoji startup Paxia, ki ga sestavljajo študentje Domen Trontelj, Tilen Šket in Rok Hladin. S pomočjo visoke t...