Študijski obiski za tuje organizacije v Centru Rog

Razpisi in pozivi 21. 12. 2023
Domen_Nan_14.12._izbor-5

Center Rog z veseljem sporoča, da se bo v letu 2024 nadaljeval naš program študijskih obiskov.

Stopite v enega največjih makerspaces v Evropi, ki se nahaja v središču Ljubljane! Center Rog ni le prostor, ampak je središče, namenjeno spodbujanju kulturnih in kreativnih industrij. Gre za prostor, ki podpira digitalno oblikovanje, arhitekturo, inženiring, uporabljene umetnosti, oblikovanje in še veliko več.

Naš cilj je graditi močno mednarodno skupnost kreativnih posameznikov in organizacij, ki delijo naše vrednote. V ta namen smo odprti za širok spekter sodelovalnih priložnosti. Objavljamo letna povabila k sodelovanju s partnerji ter redna povabila k sodelovanju pri projektih, ki bodo imeli močan okoljski in družbeni vpliv. Naš program študijskih obiskov je namenjen organizacijam, ki bi želele sodelovati z Centrom Rog ali vzpostaviti dolgoročno partnerstvo, pa tudi profesionalnim raziskovalcem, ki delajo na raziskavah s poudarkom na urbanem razvoju, revitalizaciji, kulturi ustvarjanja, razvoju skupnosti in podobnih področjih.

Uživajte v do treh nočitvah v naših bivalnih studiih, kar vam omogoča, da bolje spoznate Center Rog in njegovo ekipo. Če vas zanima naš študijski program, preprosto izpolnite kratek obrazec, v katerem delite zgodbo vaše organizacije in razloge, zakaj je obisk Centra Rog nujen v letu 2024.

Več izveste o splošnih pogojih za prijavo. Za dodatne podrobnosti o študijskem obisku v letu 2024 se obrnite na maja.towndrow@center-rog.si.

Se vidimo v Centru Rog!

Poglej še

Hishka

Studio_Hishka_slika1

Projekt HISHKA se ukvarja z izzivi dostopnosti, presežkov, uporabnosti in revitalizacije prehitro preraslih, velikokrat skoraj novih kosov otroških oblačil. HISHKA je krožni trajnostni projekt, sistem in sodobna blagovna znamka otroških ...