Priložnost za mlade: program Mladi Rog

Razpisi in pozivi 27. 10. 2023
Poziv_program Mladi rog_avtor_2023

Z novembrom 2023 bo v Centru Rog zaživel program Mladi Rog, namenjen perspektivnim mladim med 17. in 28. letom, ki razvijajo lastne projekte s področij izdelovalništva in rokodelstva, produktnega oblikovanja in mode, arhitekture in inženirstva, tehnologije materialov in kulinarike. Izbrali bomo predvidoma deset kreativk in kreativcev, ki bodo eno leto poleg skupnega delovnega prostora brezplačno in ob podpori naših mentorjev uporabljali vse proizvodne delavnice Centra Rog.

Prijavite se preko spletnega obrazca. Podrobnejši pogoji za prijavo, ostale pomembne informacije in dokumenti so na voljo tukaj:

Poziv za sodelovanje v programu Mladi Rog bo odprt do vključno 2. oktobra 2023. Program se bo izvajal v obdobju od začetka novembra 2023 do konca oktobra 2024. 

Poglej še

Benedetti Life

Screenshot 2023-10-26 at 21.34.16

Benedetti Life – kjer se srečata modni dizajn in nepopustljiva etika. V srčiki Centra Rog se rojevajo modni izdelki iz inovativnih materialov, kot so usnje iz oliv, izdelki iz alg in svila ustvarjena iz trajnostnega in zimzelenega dreves...