Postani mentor oz. mentorica v kovinarskem labu Centra Rog

Razpisi in pozivi 26. 6. 2024
Domen_Nan_8.2.-184

V ekipo vabimo mentorje in mentorice, ki bi se naši ekipi pridružili kot strokovni mentorji oziroma mentorice v kovinarskem labu.

Tvoj tipični dan bo potekal tako, da boš v času odprtih terminov uporabnikov in uporabnicam Centra Rog pomagal razvijati njihove ideje in projekte. Če pa imaš že bolj napredna znanja, boš proti večeru samostojno vodil_a usposabljanja za samostojno uporabo strojne opreme ali pa podpiral_a izvedbo različnih delavnic in tečajev.

Kot mentorica ali mentor boš imel pri svojem mentoriranju priložnost uporabljati najsodobnejšo opremo in napredne tehnologije od laserskih rezalnikov do CNC-strojev in varilnih postaj. Center Rog je raj za inoviranje in izumljanje!

Smo vzbudili tvoje zanimanje? Preberi več o pozivu za mentorje in mentorice v kovinarskem labu na spodnjih povezavah. Prijazno vabljen_a k prijavi. Tvojo prijavo pričakujemo do 20. avgusta 2024.

Foto: Domen Nan

Poglej še

Hex Haus

studii_hex_promo_2023_1

Projekt HEX HAUS je plod medijskih umetnikov Anžeta Seklja in Staša Vrenka, katerega cilj je razviti serijo avtorskih digitalnih elektronskih zvočil. Pri razvoju posebno pozornost posvečamo ravnotežju med kompleksno uporabo instrumentov,...