MAKERS MARKET VOL. 2

Obvestila 4. 6. 2024
MakersMarket_Vol2_jpg

Vabljeni na MAKERS MARKET VOL. 2, edinstveno pop-up trgovino, ki bo v soboto, 15. junija, med 10:00 in 17:00. uro v Centru Rog. Predstavili se bodo oblikovalci in oblikovalke oblačil, modnih dodatkov, keramike in ilustratorji.

MAKERS MARKET ni le nakupovalni dogodek, ampak praznik ustvarjalnosti in dizajna ter priložnost, da osebno spoznate lokalne ustvarjalce ter zgodbe, ki stojijo za njihovimi izdelki. Ne glede na to, ali iščete huda lokalna in trajnostna darila ali pa se želite razvajati z unikatnimi modnimi in keramičnimi najdbami, bo naš pop-up market zagotovo pravi naslov.

Sodelujoči ustvarjalke in ustvarjalci: Anida, Anselma, Banko rezidenca, Barbi Kotnik, Brencha, Ema Kobal, Fuga, Hanin atelje, JNŽ studio, Jona Bednjanec, Kiss the future, Mala maja, Maruša Mazej, Monostalgik, Odsanyu, Petra Korent, Saper vedere studio, Studio mache, Tati, Yelewery.

Poglej še

Nonstop Food

Studio_Nonstop Food_slika1

Ekipo Nonstop sestavljajo trije študentje živilstva Eva Mustafa, Luka Korošec in Gašper Korat. Ukvarjajo se z izkoriščanjem stranskih surovin, ki ostajajo zavržene v agroživilski industriji, še posebej s stranskim produktom proizvodnje ...