Junija v Centru Rog gostimo Perunika pop-up

Obvestila 5. 6. 2024
Domen_Nan_1.6.-349

V Peruniko pop-up trgovino so se združile slovenske modne oblikovalke, rokodelke in umetnice. Pri nas bodo gostovale vse do 29. junija.

Perunika ni zgolj prostor nakupovanja; je središče, kjer tradicija sreča inovacijo, kjer se vsak izdelek, izdelan z ljubeznijo, spremeni v delček pripovedi o moči, vztrajnosti in lepoti žensk, ki stojijo za njimi.

Predstavljajo se:

MORJA - je kreativna predelovalnica ljubljenih oblačil in tekstila, ki širi živahnost in toplino v spoštovanju do okolja, materiala in ljudi.

Destilator; Maja Modrijan – izdeluje Walk the talk čevlje, volilne denarnice, pisemske mape in etuije ter druge pogruntavščine iz zavržkov.

Vita Ivčić – je mednarodno nagrajena slovenska mlada oblikovalka, katere izdelki težijo k trajnostnostnemu pristopu. Deluje pod blagovno znamko v i t a i v i c i c. Izdelki so narejeni ročno ali proizvedeni v omejenih izdajah lokalno v Slovenijii.

Kresna Dara - ljubiteljica volne in bodoča varstvena biologinja. Najraje ustvarja prejo na starodavni način ter kvačka oblačila za čarobna bitja. Poleg tega ji je tudi zelo pomembno raziskati problematiko volne z naravovarstvenega vidika.

Fi by Gaja – s svojim oblikovanjem želi biti delček rešitve k boljši in okolju prijaznejši prihodnosti. Zato imajo njene torbe brezčasen dizajn in so kakovostno izdelane iz trajnostnih in veganskih materialov na bazi rastlin.

Karmina kolekcija – kapsulna oblačila, oblikovana kot pameten sistem oblačenja, ki ga sestavljajo preprosti in brezčasni kosi s subtilnimi detajli v elementu kroga. Vsak izdelek je edinstven in narejen po naročilu.

ANAMARI HRUP – želi živeti čimbolj naravi prijazno ter s svojo ustvarjalnostjo k takšnemu razmišljanju spodbuja tudi druge. Z risbami, Zavetiščem za zavržene rastline in nakitom iz kravat in vezenin.

MK Glina – ročno izdelana keramika, ki vnaša veselje v vaš vsakdan. Iz rok v roke, z dušo za dušo.

MamaF – je vizualna umetnica, ki z rdečo nitjo pripoveduje o ljubezni in strasti do ustvarjanja in življenja nasploh.

Perunika pop-up vabi k obisku vsak dan, od ponedeljka do nedelje, od 10. do 18. ure. V Centru Rog gostujejo vse do 29. junija. Vhod s trgovino pa je s Petkovškovega nabrežja.

Poglej še

Just a Corpse

Studio_Just a Corpse_2024_1

V na novo prebujenem zanimanju za baletno umetnost, ki se širi po svetovnih metropolah, se je JAC uveljavil kot vodilna znamka sodobnih baletnih oblačil. S spajanjem klasičnih idealov z inovativnim oblikovanjem, prefinjenega ročnega dela...