Iščemo vodjo projektov za upravljanje skupnosti

Razpisi in pozivi 14. 3. 2024
Center Rog_okt-2023_foto _vid brezočnik_1

Pridruži se ekipi Centra Rog.

V Centru Rog iščemo novega sodelavca ali sodelavko, ki obvlada vodenje projektov in bo skrbel_a za različne vidike razvoja in upravljanja naše raznolike skupnosti s poudarkom na vključevanju priseljenk_cev, prosilk_cev za azil in drugih sistemsko izključenih skupin, na povezovanju institucije s sosedi, ki živijo v neposredni bližini Centra Rog, ustvarjanju varnega prostora za ženske in LGBTQA+ skupnosti, ter upravljanju participatornega proračuna in s tem vključevanja članov_ic Centra Rog v glasovanje in druge oblike soodločanja.

Vključenost različnih občinstev oziroma družbena kohezivnost je eden od strateških stebrov Centra Rog, ki smo jih oblikovali na podlagi priporočil delovnih skupin s področij participatornega proračuna; vključevanja priseljenskih skupnosti ter družbene raznolikosti in enakosti spolov. Če vas veseli delo z ljudmi, ste dinamični in samoiniciativni, imate potrebne delovne izkušnje z vodenjem projektov in znanja na področju razvoja skupnosti ter z nami delite vrednote vključevanja, sodelovanja, ustvarjalnosti, družbene koristnosti in dostopnosti, potem ste zagotovo prava oseba za našo ekipo.

Več informacij o zaposlitvi je na voljo na spodnjih povezavah:

Prijave zbiramo do 08. aprila 2024 na e-mail naslovujobs@center-rog.si.

Dodatne informacije so na voljo preko elektronske pošte: jobs@center-rog.si.

Poglej še

Dead Stock

Studio_David Tavčar_slika1

David Tavčar se kot oblikovalec zaveda svoje odgovornosti. Verjame namreč, da je z dobro načrtovanim oblikovalskim delom mogoče doprinesti k proizvodnim procesom in tudi k procesu proizvodnje surovin. Delo oblikovalca okolju ne sme povzr...