Javni poziv za najem pop up trgovine v Centru Rog ZAKLJUČEN

Razpisi in pozivi 22. 1. 2024
popečeno

V Centru Rog svoja vrata odpira POP UP trgovina, ki jo bo možno najeti za eden do največ dva meseca. Vsi termini do konca januarja 2025 so zasedeni, nov poziv za termine v letu 2025 bo objavljen predvidoma novebra letos.

Z pop-up trgovino želimo v Centru Rog nuditi podporo in promocijo nadarjenim slovenskim in zamejskim kreativnim posameznikom in podjetjem ter njihovim izdelkom. Na ta način bodo lahko ustvarjalci in ustvarjalke, ki delujejo na ciljnih področjih Centra Rog, svoje izdelke predstavili večjemu številu ljudi in stopili v stik z drugimi kreativnimi posamezniki in podjetji.

Trgovino, ki ima vhod s Petkovškovega nabrežja, je ob prijavi na poziv možno najeti za čas od enega do največ dveh mesecev.

Več informacij in podrobnosti za prijavo na poziv, ki bo odprt od 22.1. do 30.10.2024 oz. do zapolnitve vseh predvidenih terminov, je na voljo na spodnjih povezavah.

Poglej še

Mandrak

Studio_Mandrak kitare_slika 1

Mateja in Tomaža je povezalo veselje do izdelovanja klasičnih kitar. Začela sta vsak zase, zdaj pa združujeta moči in znanje, da bi skupaj zasnovala in izdelala inštrument z inovativnim sistemom vpenjanja strun in s tem povsem drugačnim ...