Center Rog - kako deluje?

Izpostavljeno 13. 2. 2024
Domen_Nan_8.2.2024-5

Center Rog je kreativno središče, kjer si lahko vse izdelaš sam_a in/ali ob pomoči naših mentorjev in mentoric. Na kakšen način lahko sodeluješ z nami?

Imamo devet proizvodnih labov in sicer lesarski lab, tekstilni lab, kovinarski lab, zeleni lab, lab za nakit, keramičarski lab, steklarski lab, kuharski lab in fablab.

Z nami lahko sodeluješ na dva načina:

  • V okviru odprtih terminov, kar pomeni, da prideš v lab in samostojno uporabljaš strojno in ročno opremo, ki je na voljo.

V tem primeru se moraš najprej registrirati in včlaniti v Center Rog. Članstvo ti omogoči prijavo na usposabljanje za strojno opremo, ki je v delavnicah. Brez opravljenega usposabljanja ne moreš rezervirati strojev oziroma se ne moreš prijaviti na odprt termin. Po opravljenem usposabljanju potrebuješ še uporabniški paket, ki ti za določen čas odpre vrata naših labov. Na voljo so trije paketi: 5-dnevni, mesečni in letni in vsi veljajo od dneva zakupa. Material za izdelke lahko prineseš s seboj ali ga kupiš pri nas.

Katera usposabljanje trenutno izvajamo lahko pogledaš TUKAJ. Ob včlanitvi prejmeš eno brezplačno usposabljanje po tvoji izbiri.

Predlagamo, da se najprej včlaniš, nato opraviš želeno usposabljanje in šele potem zakupiš uporabniški paket.

Ob nakupu paketa prejmeš člansko izkaznico na svoje ime, ki jo dvigneš v trgovini Made in Rog (Trubarjeva 72, vhod s Petkovškovega nabrežja, odprto pon. – pet. , od 10.00 do 18.00). Izkaznico uporabljaš tudi za odpiranje vrat v lab, kjer imaš rezerviran termin.

  • V okviru vodenih delavnic, tečajev in ostalih izobraževanj, ki jih organiziramo v labih.

V tem primeru lahko sodeluješ kot gost, ampak je bolje, da se včlaniš v Center Rog, saj boš v tem primeru deležen popustov pri našem vodenem programu. Katere delavnice, tečaji in druga izobraževanje potekajo trenutno si lahko ogledaš TUKAJ.

Še več informacij dobiš v razdelku pogosta vprašanja.

Poglej še

JSP kolektiv

vizualno gradivo-idejna zasnova3

Modna industrija zrelo žensko naslavlja z idealiziranimi mladostniškimi koncepti oblačil, ki ne odgovarjajo njenim potrebam. Zato bo modna oblikovalka Jelena Proković iz JSP kolektiva ženskam po petdesetem letu ponudila stilsko platfor...