Avgusta smo v pop-up trgovino povabili Gallerio L'arte di seta

Obvestila 1. 8. 2024
FASHIOH_BOMBA_KONJ0231-Edit

V pop-up trgovini na Petkovškovem nabrežju se avgusta predstavlja Galleria L'arte di seta z umetniškimi grafikami na svili.

Poudarite svoj osebni slog z izbranimi svilenimi rutami, šali in robčki. Kolekcija Whispers od Slovenia je svoj navdih našla v tradiciji, kulturni in naravni dediščini slovenskih pokrajin. Kolekcija Poezija radosti pa odraža človekovo željo po radosti in izpopolnjenem življenju.

Umetniške grafike na svili so ustvarili priznani slovenski umetniki in oblikovalci posebej za L'arte di seta. Vsaka serija izdelkov je tudi številčno omejena.

Gallerio L'arte di seta sestavlja skupina ustvarjalcev, ki jih povezuje strast do lepega in ljubezen do svile. S svojim delovanjem ohranjajo povezanost z ustvarjalnostjo preteklih rodov in spodbujajo ustvarjalnost prihodnjih umetnikov.

Pop-up trgovina Galleria L'Arte di seta bo odprta vse do konca avgusta, vsak dan od 10. do 21. ure. Vhod v trgovino je s Petkovškovega nabrežja.

Spletna stran: https://galleria.si/wp/

Facebook: https://www.facebook.com/Galleria.si/

Instagram: https://www.instagram.com/galleria.si/

Naslovna fotografija: Aljoša Rebolj, Studio Bomba

Poglej še

Benedetti Life

Screenshot 2023-10-26 at 21.34.16

Benedetti Life – kjer se srečata modni dizajn in nepopustljiva etika. V srčiki Centra Rog se rojevajo modni izdelki iz inovativnih materialov, kot so usnje iz oliv, izdelki iz alg in svila ustvarjena iz trajnostnega in zimzelenega dreves...