Usposabljanje: zlatarska miza / 2. stopnja

datum
torek
28. 5. 2024
ura
17:00 - 20:00
lokacija
Lab za nakit
za člane
30,00 €
za goste
45,00 €
Prosta mesta: 4/6

...

V labu za nakit ročno izdelujemo nakit. Usposabljanje za zlatarsko mizo 2. stopnje je namenjeno vsem, ki že znajo uporabljati ročna orodja in mikromotor, niso pa še seznanjeni z zahtevnejšimi tehnikami in orodjem. Na usposabljanju boste skozi demonstracijo spoznali orodja za lotanje in segrevanje kovin, bobne za poliranje in uporabo polirnega stroja. Po usposabljanju boste uporabniki ob odobritvi mentorja po prvem uvajanju pričeli s samostojno rabo omenjenih strojev in orodij.

Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da pred pričetkom programa osebne stvari pospravite v garderobne omarice. Na program ne zamujajte. V primeru zamude vstopa ne zagotavljamo - po začetku ustvarjalnega procesa se delu ni več mogoče priključiti!

V primeru neudeležbe, kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu nakit@center-rog.si.

Poglej še

Just a Corpse

Studio_Just a Corpse_2024_1

V na novo prebujenem zanimanju za baletno umetnost, ki se širi po svetovnih metropolah, se je JAC uveljavil kot vodilna znamka sodobnih baletnih oblačil. S spajanjem klasičnih idealov z inovativnim oblikovanjem, prefinjenega ročnega dela...