Tapiserija za tekstilni lab - vse kar delamo je naše

datum
26. 4. 2024 -
30. 6. 2024
ura
16:00 - 20:00
lokacija
Center Rog, vsak petek
brezplačno
Prosta mesta: 2/4

...

Od novembra 2023 v tekstilnem labu poteka velik skupen projekt: po metodi quiltinga ročno šivamo tapiserijo, ki predstavlja zgodbo Centra Rog. Za izdelavo potrebujemo svežo pomoč!

Vizija Centra Rog je namreč ustvarjati kot skupnost, zato vabimo vse ročne spretneže in spretnice, ki želijo prispevati k naši zgodbe, da se pridružite krožku in sodelujete v projektu, katerega cilj ni samo oživitev praznih zidov tekstilnega laba, ampak tudi druženje, deljenje izkušenj in uživanje v ustvarjalnem vzdušju.

Za sodelovanje je obvezno poznavanje osnovnih ročnih tekstilnih tehnik in šivanja. Krožek usmerja mentorica v tekstilnem labu Vita Ivičić in poteka vsak petek, med 16. in 20. uro. Prijavite se na razpisan termin, šivanja pa se potem udeležite več petkov zapored.

Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da pred pričetkom programa osebne stvari pospravite v garderobne omarice. Na program ne zamujajte. V primeru zamude vstopa ne zagotavljamo - po začetku ustvarjalnega procesa se delu ni več mogoče priključiti!

Poglej še

Just a Corpse

Studio_Just a Corpse_2024_1

V na novo prebujenem zanimanju za baletno umetnost, ki se širi po svetovnih metropolah, se je JAC uveljavil kot vodilna znamka sodobnih baletnih oblačil. S spajanjem klasičnih idealov z inovativnim oblikovanjem, prefinjenega ročnega dela...