Hladna obdelava stekla

datum
torek
18. 6. 2024
ura
17:00 - 20:00
lokacija
Steklarski lab
za člane
€30
za goste
€45
Prosta mesta: 4/6

...

Usposabljanje za hladno obdelavo stekla je namenjeno začetnikom, ki se prvič spoznavate z oblikovanjem stekla. Na usposabljanju v steklarsko-keramičarskem labu bomo skozi demonstracijo spoznali osnovne tehnike hladne obdelave stekla in osnovna orodja, ki ga uporabljamo v steklarski delavnici: nožek za rezanje stekla, gravirnik, diamantne brusne gobice, brusilni stroj Kristal 2000 in peskalnik. Po usposabljanju boste udeleženke in udeleženci pripravljeni za samostojno delo na delovni postaji za ročno hladno obdelavo.

Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da pred pričetkom programa osebne stvari pospravite v garderobne omarice. Na program ne zamujajte. V primeru zamude vstopa ne zagotavljamo - po začetku ustvarjalnega procesa se delu ni več mogoče priključiti!

V primeru neudeležbe, kotizacije za usposabljanje ne vračamo, prav tako ni možna zamenjava termina. Udeležbo lahko prenesete na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite po mailu steklokeramika@center-rog.si.

Poglej še

Benedetti Life

Screenshot 2023-10-26 at 21.34.16

Benedetti Life – kjer se srečata modni dizajn in nepopustljiva etika. V srčiki Centra Rog se rojevajo modni izdelki iz inovativnih materialov, kot so usnje iz oliv, izdelki iz alg in svila ustvarjena iz trajnostnega in zimzelenega dreves...