Praznične sladkosti
30. 11. 2023
Delavnica bo kot naročena, da v nas prebudi navdih za praznično ustvarjanje v kuhinji, s katerim bomo lahko razveseljevali svoje najdražje. Z Matejo Delakorda bomo spekli marmorni kolač, ki kar kliče, da spoznamo strastno razmerje čokoladnih not, vaniljeve kreme in višenj. Tiste najlepše kozarce na pecljih in z zlatim robom bomo letos napolnili s koktajlom za božička. Tako bomo ob zaključku delavnice poprijeli za ''shaker'' in zmešali globoko rdeč napitek, ki ga krasi bela penica (v alkoholni in brezalkoholni različici).
Namenjena je vsem ljubiteljem kulinarike, bralcem kulinaričnih knjig, ljubiteljem domače gastro scene in ostalim razno raznim kulinaričnim entuziastom. Prijavite se lahko preko spodnje povezave.
Poglej še
Foray Equipment
Foray Equipment si prizadeva postaviti nove standarde pri razvoju in izdelavi profesionalne opreme. Izhajajo iz dejanskih potreb uporabnikov, zahtevnih razmer na terenu in uporabe najsodobnejših materialov, ob čemer ohranjajo jasno zavez...