Praznične sladkosti

datum
četrtek
30. 11. 2023
ura
18:00 - 20:00
lokacija
Center Rog, Kuharski lab (Culinary lab)
prijava

...

Delavnica bo kot naročena, da v nas prebudi navdih za praznično ustvarjanje v kuhinji, s katerim bomo lahko razveseljevali svoje najdražje. Z Matejo Delakorda bomo spekli marmorni kolač, ki kar kliče, da spoznamo strastno razmerje čokoladnih not, vaniljeve kreme in višenj. Tiste najlepše kozarce na pecljih in z zlatim robom bomo letos napolnili s koktajlom za božička. Tako bomo ob zaključku delavnice poprijeli za ''shaker'' in zmešali globoko rdeč napitek, ki ga krasi bela penica (v alkoholni in brezalkoholni različici).

Namenjena je vsem ljubiteljem kulinarike, bralcem kulinaričnih knjig, ljubiteljem domače gastro scene in ostalim razno raznim kulinaričnim entuziastom. Prijavite se lahko preko spodnje povezave.

Poglej še

Nonstop Food

Studio_Nonstop Food_slika1

Ekipo Nonstop sestavljajo trije študentje živilstva Eva Mustafa, Luka Korošec in Gašper Korat. Ukvarjajo se z izkoriščanjem stranskih surovin, ki ostajajo zavržene v agroživilski industriji, še posebej s stranskim produktom proizvodnje ...