Iz knjige na mizo

datum
četrtek
23. 11. 2023
ura
18:00 - 21:00
lokacija
Center Rog, Kuharski lab (Culinary lab)
prijava

...

Kaj bomo postavili na mizo, ko na druženje povabimo prijatelje ali družino, je včasih najbolj stresen del. Druženje za mizo mora izžarevati tisti sweet spot med imenitnim in preprostim, hrana pa odražati mešanico lepote in ležernosti, nonšalance in elegance, obenem pa naj glasno pove, kako radi imamo ljudi, ki jih gostimo.

Delavnica je namenjena družabnim ljubiteljem kulinarike in kulinaričnim entuziastom, ki jim včasih zmanjka idej in veščin za sproščeno druženje s prijatelji in družino ob hrani in pijači. Njen cilj je usvojitev znanja in pridobitev samozavesti, naučene optimalne kombinacije in učinkovite rešitve za spontana druženja ob fini hrani in kozarcu vina.

Pogovorili se bomo od idejah, napotkih in smernicah za pripravo enostavnih in hkrati učinkovitih menijev. Pripravili bomo celoten meni in ga na koncu tudi pojedli, se podružili in nazdravili.

Na delavnici bo mentorica Darja Končarevič, lastnica Bazilike in Bifeja ter avtorica knjig Vsi za mizo in Toplo priporočam. Njena želja je, da začnemo na druženja vabiti ljudi, ki jih imamo radi, brez stresa in z veliko smeha.

Prijavite se lahko preko spodnje povezave.

Poglej še

Nonstop Food

Studio_Nonstop Food_slika1

Ekipo Nonstop sestavljajo trije študentje živilstva Eva Mustafa, Luka Korošec in Gašper Korat. Ukvarjajo se z izkoriščanjem stranskih surovin, ki ostajajo zavržene v agroživilski industriji, še posebej s stranskim produktom proizvodnje ...