3D pahljača za otroke

datum
sobota
15. 6. 2024
ura
10:00 - 13:00
lokacija
FabLab
za člane
€10
za goste
€10
Prosta mesta: 1/8

...

Na tej ustvarjalni delavnici bodo otroci izdelali čisto svojo unikatno pahljačo, jo pobarvali, sestavili in odnesli domov.

Skozi ustvarjalni proces bodo spoznali, kako delujeta 3D tiskalnik in laserski rezalnik. Lasersko izrezan papir bodo pobarvali ter dodatno okrasili. Domišljija tukaj nima meja! 3D tiskani elementi pa bodo služili kot držalo za pahljačo, na katero bomo prišili papir.

Delavnica je primerna za otroke od 8. do 14. leta starosti, ki radi ustvarjajo in se želijo seznaniti z novimi tehnologijami kot sta 3D tiskalnik in laserski rezalnik. Predznanje ni potrebno.

O mentorjih:

Delavnico bo vodila Urška Sadar, arhitektka in oblikovalka nakita, ki jo zanima povezava med sodobnimi in tradicionalnimi tehnikami, raziskovanje nepredvidljivih oblik ter oblikovanje objektov z dodano vrednostjo. Urška je tudi ena od uporabnic studiev v Centru Rog, kjer razvija sistem modularnega pohištva.

***

Zbor udeleženk in udeležencev programa je 15 minut pred dogovorjenim terminom v vhodni avli Centra Rog. Prosimo, da pred pričetkom programa osebne stvari pospravite v garderobne omarice. Na program ne zamujajte. V primeru zamude vstopa ne zagotavljamo - po začetku ustvarjalnega procesa se delu ni več mogoče priključiti!

Delavnica bo izvedena ob minimalno 4 prijavah. V primeru ne-izvedbe boste obveščeni najkasneje dva dni pred začetkom programa.

V primeru neudeležbe, kotizacij ne vračamo, prav tako ni možno zamenjati termina. Udeležbo je možno prenesti na drugo osebo, o tem nas vsaj 24 ur pred začetkom obvestite na e-mail naslov: fablab@center-rog.si.

Poglej še

Ejet 9X

Studio_ejet_slika1

EJET 9X je visokozmogljiv električni čoln, ki uvaja inovativne rešitve električne pogonske tehnike v navtični svet. Cilj podjetja EJET, katerega ustanovitelj je Žiga Jarc, je ustvariti okolju prijazen električni čoln, ki bo prispeval k z...