Začel se je teden digitalnih veščin

Obvestila 27. 10. 2023
Obvestila_Teden digitalnih veščin_avtor_2020

Digitalno znanje, ki nam omogoča informiranje, komunikacijo ter reševanje različnih izzivov, potrebujemo vsi. Trenutne razmere to še dodatno potrjujejo. Zato se nam pridružite na Tednu digitalnih veščin med 23. in 29. marcem.

Teden digitalnih veščin organizira evropska mreža All Digital, ki je zbrala različne sezname in povezave, ki bodo pripomogli pri učenju na daljavo, hkrati pa povečali zavedanje o številnih možnostih, ki jih prinaša varna uporaba medmrežja in drugih informacijsko komunikacijskih tehnologij.

Priporočene sezname najdete tukaj.

RogLab se Tednu digitalnih veščin pridružuje s Svetovanji na daljavo, na katerih se lahko z mentorji pogovorite o 3D modeliranju, 3D tisku in CNC rezkanju.

Nacionalni partner kampanje v Sloveniji je Simbioza Genesis, ki poziva in vljudno vabi, da se letošnji kampanji pridružite tako, da se naučite vsaj ene digitalne veščine. Sledite tudi Simbioza Facebook strani, kjer bodo objavljene video predstavitve s poučnimi vsebinami ter druge aktualne povezave.

Poglej še

Paličnjak

Studio_Društvo Visart_slika 2

Pohištvo Paličnjak temelji na ideji igrivega soustvarjanja - s pomočjo spletnega konfiguratorja uporabniki izbirajo modularne elemente in tako oblikujejo edinstvene kose pohištva. Sistem temelji na standardiziranih palicah in ploščah izd...