Postani mentor oz. mentorica v kovinarskem labu Centra Rog

Razpisi in pozivi 26. 6. 2024
Domen_Nan_8.2.-184

V ekipo vabimo mentorje in mentorice, ki bi se naši ekipi pridružili kot strokovni mentorji oziroma mentorice v kovinarskem labu.

Tvoj tipični dan bo potekal tako, da boš v času odprtih terminov uporabnikov in uporabnicam Centra Rog pomagal razvijati njihove ideje in projekte. Če pa imaš že bolj napredna znanja, boš proti večeru samostojno vodil_a usposabljanja za samostojno uporabo strojne opreme ali pa podpiral_a izvedbo različnih delavnic in tečajev.

Kot mentorica ali mentor boš imel pri svojem mentoriranju priložnost uporabljati najsodobnejšo opremo in napredne tehnologije od laserskih rezalnikov do CNC-strojev in varilnih postaj. Center Rog je raj za inoviranje in izumljanje!

Smo vzbudili tvoje zanimanje? Preberi več o pozivu za mentorje in mentorice v kovinarskem labu na spodnjih povezavah. Prijazno vabljen_a k prijavi. Tvojo prijavo pričakujemo do 20. avgusta 2024.

Foto: Domen Nan

Poglej še

Paličnjak

Studio_Društvo Visart_slika 2

Pohištvo Paličnjak temelji na ideji igrivega soustvarjanja - s pomočjo spletnega konfiguratorja uporabniki izbirajo modularne elemente in tako oblikujejo edinstvene kose pohištva. Sistem temelji na standardiziranih palicah in ploščah izd...