Modna revija MOJA ZGODBA

Obvestila 26. 4. 2024
Modna_revija_SŠOF_Oblikovna

Vsak ima svojo zgodbo. Vse je vredno povedati. Vsako na svoj način … V Centru Rog se bo 7. maja 2024, ob 16. in 20. uri, odvila modna revija dijakov Srednje šole za oblikovanje in fotografijo, smer modno oblikovanje.

Prihaja čas za nove zgodbe. Zgodbe, ki jih skozi oblačila pripovedujejo dijaki OBLIKOVNE. Na modni reviji z naslovom Moja zgodba bodo izvirne modne kreacije predstavile dijakinje zaključnega in dijaki 3. letnika modnega oblikovanja Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana.

Otroštvo, prežeto s knjigami in svetom, ki ga črke na papirju rišejo vsakič znova, je edinstveno in neponovljivo. Še vedno je to svet, v katerega se lahko zatečem, svet, ki v meni vzbuja neizmerno veselje in srečo. Hkrati pa tudi svet, ki me navdihuje in moji domišljiji pusti rasti in prerasti meje mogočega. Svet, ki je več od resničnega. Svet, ki me kot Ariadnina nit vodi skozi labirint življenja.

(Nika Dermastja, dijakinja)

Vstopnice so že na prodaj v Centru Rog v trgovini Made in Rog na Petkovškovem nabrežju. Cena za revijo ob 18. uri je 5 €, za revijo ob 20. uri pa 7 €.

Poglej še

JSP kolektiv

vizualno gradivo-idejna zasnova3

Modna industrija zrelo žensko naslavlja z idealiziranimi mladostniškimi koncepti oblačil, ki ne odgovarjajo njenim potrebam. Zato bo modna oblikovalka Jelena Proković iz JSP kolektiva ženskam po petdesetem letu ponudila stilsko platfor...