Knjižnica Rog bogatejša za stensko poslikavo ilustratorja Matije Medveda

Obvestila 9. 10. 2024
Knjiznica_Ilustracija_Vabilo

Otroški kotiček v Knjižnici Rog bo kmalu krasila stenska poslikava ilustratorja Matije Medveda. Pridružite se nam v sredo, 16. oktobra ob 10. uri v Knjižnici Rog.

Pred skoraj letom dni je v Centru Rog začela delovati nova enota Mestne knjižnice Ljubljana, ki je kmalu postala ena najbolj priljubljenih in obiskanih knjižnic v Ljubljani.

Ker v Center Rog prihajajo tudi naši najmlajši, smo jih povabili, da v družbi ilustratorja poslikavo v knjižnici pospremijo v življenje. Ilustrator in oblikovalec Matija Medved je navdih za stensko poslikavo knjižnice našel v užitku, ki ga ponuja branje knjig. Pomirjujoč motiv bralca v pokrajini bo mlade bralce zagotovo še bolj navdušil za popotovanja po književnih svetovih.

Izvedbo poslikave je podprla blagovna znamka HELIOS.

Zaveso bomo dokončno odstrli v sredo, 16. oktobra ob 10. uri v Knjižnici Rog (Center Rog, 1. nadstropje) in novo poslikavo pospremili v življenje.

Vabljeni!

Poglej še

JSP kolektiv

vizualno gradivo-idejna zasnova3

Modna industrija zrelo žensko naslavlja z idealiziranimi mladostniškimi koncepti oblačil, ki ne odgovarjajo njenim potrebam. Zato bo modna oblikovalka Jelena Proković iz JSP kolektiva ženskam po petdesetem letu ponudila stilsko platfor...