Javni razpis za projektne studie v Centru Rog

Razpisi in pozivi 27. 10. 2023
IMG_3317_TIF

Ustvarjalke in ustvarjalce, ki delujejo na področjih Centra Rog in za svoje delo potrebujejo ustvarjalno okolje, prostor in stroje, vabimo k prijavi na razpis za uporabo projektnih studiev. Te je mogoče dobiti v brezplačno uporabo za največ tri leta.

Javni razpis je namenjen podjetjem, nevladnim organizacijam ter posameznicam in posameznikom z dejavnostjo ali statusom samozaposlenih v kulturi, ki razvijajo družbeno in/ali okoljsko koristen fizični izdelek, prototip ali material. Na voljo je enajst (11) projektnih studiev. Na ta način želimo podpreti prizadevanja za razvoj trajnostnih izdelkov, ki naslavljajo pereče problematike naše družbe in okolja.

Razpis bo odprt do 27. novembra, do 24.00 ure. Prostori bodo uporabnikom predvidoma na voljo februarja 2024.

Razpisna dokumentacija:

Dodatne informacije lahko dobite na virtualnem srečanju preko zooma, ki bo v četrtek, 16. novembra, ob 15.00 (prijava) ali po elektronski pošti: maja.towndrow@center-rog.si. Na zoom srečanje se lahko prijavite tudi preko obrazca spodaj.

Poglej še

JSP kolektiv

vizualno gradivo-idejna zasnova3

Modna industrija zrelo žensko naslavlja z idealiziranimi mladostniškimi koncepti oblačil, ki ne odgovarjajo njenim potrebam. Zato bo modna oblikovalka Jelena Proković iz JSP kolektiva ženskam po petdesetem letu ponudila stilsko platfor...