HISHKA K.ROG v Centru Rog

Obvestila 18. 4. 2024
HISHKA-krog – 1080x1080-2

Vljudno vabljeni na predstavitev krožnega sistema in nove blagovne znamke HISHKA!

V kolikor se vam zdi, da tudi vaš otrok izjemno hitro prerašča oblačila, če vam obstoječe opcije rabljenih kosov ne ustrezajo, če imate občutek, da je oblačilnih kosov preveč in vam je blizu ideja ponovne uporabe, vabljeni!

V okviru dogodka HISHKA K.ROG vam bomo v živo predstavili delovanje celotnega krožnega sistema HISHKA na lokaciji Centra Rog. V studiu bodo predstavljeni kosi HISHKA kolekcije, v živo bo potekala demonstracija inovativnega orodja za vrednotenje rabljenih oblačil »Digital Estimation Tool«, obiskovalci bodo lahko ob podpori osebja orodje preizkusili v praksi, ovrednostili svoje rabljene kose in se vključili v krožni sistem HISHKA. Poskrbljeno bo tudi za otroke, ki bodo pod vodstvom oblikovalcev na igriv način spoznavali izbrane tekstilne tehnike.

  • Kdaj?

Petek, 26.4.2024 od 15h – 19h

Demonstracija »Digital Estimation Tool« v živo ob 16:00 in 18:00

Otroške delavnice od 15h – 19h

  • Kje?

Center Rog, 3. nadstropje

Več na: https://hishka.com/k-rog/

Dogodek se pridružuje 10. tednu Modne revolucije (Fashion Revolution Week)

https://www.fashionrevolution.org/

Poglej še

Pjorkkala

studii_pjorkkala_Cvetko_2023_2

Za projektom stoji kolektiv mladih oblikovalk in oblikovalcev Pjorkkala, ki kritično analizira in aktivno odgovarja na izzive sodobne družbe. Z namenom spodbujanja nekoč razširjene tradicije peke kruha v domačem okolju razvijajo posodo z...