Zoom na Center Rog: Trgovinice

06.07.2022
Zoom na Center Rog: Trgovinice

Pripravljamo serijo virtualnih srečanj na različne tematike Centra Rog (prostori, zaposlitve, najem trgovin in lokalov idr.), kjer vam bomo skušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Prvi Zoom na Center Rog bo namenjen temi trgovinskih lokalov. V Centru Rog bodo manjše trgovine, katerih ponudba se bo vsebinsko navezovala na javni program Centra Rog ter obenem upoštevala potrebe soseske. Vsi lokali bodo imeli vhod in izložbe na Petkovškovem nabrežju. Na voljo bo 6 prostorov s pritličjem in galerijo.

Vabimo vas, da se nam pridružite na virtualnem srečanju 12. julija ob 15. uri, kjer bomo odgovorili na ta in vaša druga vprašanja.

Prijavite se preko spodnjega prijavnega obrazca, povezavo do srečanja vam posredujemo po elektronski pošti v ponedeljek, 11. julija.   

 

Novice

Arhiv

Projekt petih držav za večjo vključenost ranljive mlade populacije

10.08.2022

Center Rog sodeluje v novem mednarodnem projektu Act&Art, ki se ukvarja z večjo socialno vključenostjo ranljive mlade populacije, kot so begunci, migranti in drugi mladi z obrobja družbe. 

Zoom na Center Rog: Delovna mesta

09.08.2022

Naslednje virtualno srečanje z ekipo Centra Rog bo na temo delovnih mest.

Delavnica divje gline se prične 11. avgusta

05.08.2022

Ker je poletje čas za nove hobije, smo za vas pripravili delavnico divje gline, ki se prične 11. avgusta. Imamo še nekaj prostih mest!