Zoom na Center Rog: Skupne proizvodne delavnice/laboratoriji

15.09.2022
Zoom na Center Rog: Skupne proizvodne delavnice/laboratoriji

Nadaljujemo s serijo virtualnih srečanj na različne tematike Centra Rog (prostori, zaposlitve, najem trgovin in lokalov idr.), kjer vam bomo skušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Četrti Zoom na Center Rog, ki bo 24. septembra 2022 ob 15. uri na Zoomu bo namenjen skupnim proizvodnim delavnicam/laboratorijem.

V Centru Rog se bo na 1000 m2 raztezalo 7 skupnih proizvodnih delavnic/laboratorijev, ki bodo uporabnicam_kom na podlagi članarine ponujali usposabljanje za samostojno rabo strojne opreme, tehnično podporo pri opredmetenju njihovih idej, dostop do strojne opreme in orodij za samostojno ustvarjanje in številne tečaje na ciljnem področju. Vsak laboratorij bo opremljen s sodobno strojno opremo, v njem bo v odpiralnem času prisotna_en tudi vodja laboratorija in mentorice_ji, ki bodo izvajale_i usposabljanja za samostojno rabo strojev in uporabnikom nudile_i tehnično podporo.

Ta program bo namenjen najširšim javnostim s področij oblikovanja, arhitekture, urbanega rokodelstva, obrtništva, inženirstva, izdelovalništva, umetnosti idr.

Vabimo vas, da se nam pridružite na virtualnem srečanju v ponedeljek, 26. septembra 2022 ob 15. uri na Zoomu, kjer bomo odgovorili na vprašanja, ki nam jih boste zastavile_i ob prijavi, kot tudi na vprašanja, ki se vam bodo porodila med srečanjem.

Prijavite se preko spodnjega prijavnega obrazca, povezavo do srečanja vam posredujemo po elektronski pošti v petek, 23. septembra 2022.

Novice

Arhiv

Do 20. oktobra: Javno zbiranje ponudb za oddajo kavarne s teraso v Centru rog

29.09.2022

Javni zavod Center Rog objavlja javno zbiranja ponudb za oddajo stvarnega premoženja v najem.

Odprte so prijave za oktobrski voden ogled gradbišča

26.09.2022

Vabimo vas, da se prijavite na oktobrski termin vodenega ogleda gradbišča in pobližje vidite, kako poteka prenova Centra Rog.

Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov

19.09.2022

Uživaš v razvoju in načrtovanju izobraževanj za različna ciljna občinstva in imaš izkušnje s tem? Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov!